Pálmai cukrászda

Magunkról


PÁLMAI CUKRÁSZDA

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy család. Még a háború előtt Bon-bon üzemet üzemeltettek. Szinte az üzemben töltötte gyermekkorát a testvérpár Pálmai László és Pálmai Sándor szüleik mellett. 1956-ban nyitott közösen egy cukrászdát a Garai téren, de 20 év elteltével testvérével megromlott viszonyuk miatt Pálmai László a saját lábára állt.
1978-ban vette át a Flórián téren lévő Vincze cukrászdát, melyet 2 év múlva elhagyni kényszerült, mivel bontásra ítélték azt a házat, amelyikben volt. Így került 1980-ban újpalotára a Páskomliget u. 8-ba.
1991-től tragikus halála után fiai János és Zoltán vitte tovább az üzletet édesanyjuk Ili néni segítségével. Rövid időn belül bekövetkezett János halála és Ili néni betegsége után Zoltán egyedül folytatta az édes szakmát. Neki viszont minden idejét lekötötte a másik szakmája a zenész szakma. A Hobo Blues Band egyik alapító tagja volt és szinte összes híres magyar zenésszel és énekessel dolgozott már együtt.
1998-tól ezért az üzemeltetést átadta és a mai napig vevőink mind teljesebb megelégedésére üzemeltetjük tovább a Pálmai cukrászdát. A régi pálmai receptek nagy becsben tartásával a Pálmai cukrászda süteményeinek kb. felét ugyanúgy készítjük, mint az üzletnyitáskor, de kiegészítettük kínálatunkat a mai kor igényeinek megfelelő termékekkel is.
Választékunkat tekintsék meg honlapunkon.


Köszönjük az érdeklődésüket, és szeretnénk, ha személyesen is felkeresnének minket a Pálmai cukrászdában.
 

Elérhetöségeink

Pálmai cukrászda, Bp. XV. ker Páskomliget 8.

1156 Budapest
Páskomliget u. 8.

Telefon: 06/1-418-6297

Nyitva tartás:
Nyáron:
Minden nap 10:00-19:30
Télen:
Minden nap 10:00-18:00

csekkek

Cukrászdáink

Kristálycukrászda, 1082 Budapest, József körút. 53. Sütipatika, 1066 Budapest, Teréz körút 52.